2009-10-31 | 00:04:49

sova! <3

Är redo för sängen nu. Har varit trött hela kvällen, men jag ville bara vara snäll och duktig och vara den fösta som grattade Maria :) Fast hon svarade inte på mobilen, det fick bli ett sms & sånt där man spelar in efter pipet.(vafan heter det?)
Jaja, nu ska jag sova iaf, katten ligger här breve och snarkar(nej men han spinner) och det gör mobilen också, alltså den snarkar inte men den låter :P
Ha det bra vi hörs senare idag?
Yes
Bye
/ C

2009-10-30 | 15:12:25

just nu

Detta gör jag just nu:
(dvs. fixar min Kiss klädsel! )
/C
& katten sover på nitarna (?)

2009-10-28 | 22:18:58

lat

Hej. Jag känner mig riktigt lat idag, den ända ansträngningen jag har gjort idag är ridning :). Kul att man får rida fast det är lov på lille Rex, men det är dock ingen ridning på lördag :/.
Sov över hos Sara inatt, vi tittade på film både igår och idag.
Nu ska jag hitta något på tv att somna till :) ska upp nio imorgon och åka in till stan med syster och hitta saker till maskeraden. Sen på kvällen blir det opera med farmor och farfar!
/ C
midsommar flicka

2009-10-27 | 16:06:48

27 Oktober

Heej igen, det var ett tag sedan nu.
Just nu sitter jag hemma hos Clara och glor på tv :) På Onsdag, alltså imorgon, så åker jag till Varberg. Men innan de så ska jag se på ni bio med mamma och syskonen. Vi ska se på Michael Jackson, This is it! =) Sedan sätter vi oss i bilden och åker till Jönköping, där vi tar en paus och badar på ett äventyrsbad. Sedan åker vi ner till våran stuga i Varberg.
De är planerna för imorgon.
<3
/ Mikaela

2009-10-27 | 11:27:21

ännu en ny dag

Ännu en ny dag på lovet, det känns verkligen super härligt. Dock lite jobbigt eftersom att jag måste plugga till matte prov och om prov i biologi :/ det suger! Men måste man så måste man. Kan ju nästan allt jag ska kunna i biologin, sen i matten har vi inte alls fått veta exakt vad vi ska kunna utan vi ska kunna det vi kan...?
Nu orkar jag inte babbla på om plugg! Vaknade ganska tidigt, men jag låg i sängen och smsade och somnade om, ganska skönt. Snart kommer blondie hit (Mikki) och ja jag kallar henne för blondie! Vi får se vad vi hittar på blir väl en helt normal Mikki & Clara dag, hahaha!
Nej men nu ska jag ta och fixa mig, tror att hon skulle komma halv, hoppsan...
/ C
förbandet till Muse som älskade att spränga våra trumhinnor, dom heter The horrors, helt okej band!
och självklart en ännu en bild på Muse :) <3

2009-10-26 | 19:26:13

BLOGGEN = KLAR!

Som Clara just skrev så är bloggen klar.
jag tackar för mig.
MVH
/Amanda

2009-10-26 | 19:22:30

finito

Hejhej!
Nu har Amanda äntligen blivit klar med bloggen, jag gillar den jätte mycket. Det finns en massa fint att utforska, tex. är två av bilderna i sidbaren länkade till två överraskningar :)
Nu när allt är fixat är det dags för oss att börja blogga och få till baka våra besökare!
Ha en bra måndag, det är ju lov för fasen! :D
C
en bild från muse, dock inte tagen av mig utan av någon som stod på golvet. snodde den från hemsidan för att ja inte sitter vid min data och kan ta av mina egna ^^

2009-10-25 | 17:18:09

MUSE <3

Hejsan. Ser att min syster har fixat bloggen. Tackar.
Tänkte berätta kort om gårdagen, jag var ju på Muse konsert.
Det var helt grymt, they kicked ass!!!!!!!
Det är för fan oförglömligt, att jag skulle bli så hes av att skrika och sjunga trodde jag aldrig. Allt var helt grymt, deras låt val kunde inte blir bättre, I can't find the words to say you are my MUSE!
Känslan när dom kommer upp på scenen, jublet applåderna. Känslan när Matt säger: Tack så mycket Stockholm, PÅ SVENSKA asså så sjukt gulligt. Känslan när dom kör i gång Super massive black hole och sedan united states of uraisa och undisclosed desires :D
Som ni kanske fattar kan jag hålla på hur länge som helst, men jag säger det iaf en gång till.
MUSE ÄR ETT AV DE BÄSTA BAND I HELA VÄRLDEN och håller man inte med, så ja... fortsätt lyssna på eran fjollmusik utan själ i, lyssna på vänta bara tills ni inser att hela ert liv var ett slöseri med tid :D
xoxo /Clara
I <3 MUSE

2009-10-18 | 16:30:43

kände för...

Kände för att blogga lite, det är ju tråkigt att vi aldrig bloggar så ska göra mitt bästa och blogga  lite mer.
Idag har jag varit i centrum hela dagen och letat efter jeans och lackleggings. leggingsaran är till en maskerad då jag ska vara någon i Kiss förmodligen Gene Simmons, hur jag nu ska lyckas få den där målningen i ansiktet så bra? Men eftersom att min tunga och mitt hår är rätt långt så går nog resten rätt bra ;)
/ Clara

2009-10-16 | 18:22:36

BLOGGFÖRÄNDRING

Hej!
Jag har nu börjat koda om vännernas blogg eftersom att det var så fruktansvärt längesedan detta gjordes.
Vi ska komma överens om färger och motiv med mera, samt fotografera till  sidmenyn. Detta betyder alltså att det kommer att se fruktansvärt tråkigt ut här ett tag. Bloggen beräknas vara klar någon gång under höstlovet och fram tills dess kommer förändrngar att ske succesivt.
MVH
/Amanda

UPPDATERING:
Bloggen är nu i stort sett klar. Temat är mörkare med en röd och två gråa färger samt svart text-färg. Det enda som saknas är lite fix i side-menyn med bilder, länkar och annat kul.
Hej då!

2009-10-08 | 16:32:11

usch!

Usch!! Bloggen förfaller, allt förfaller. Måste fixas rejält här! Inte nu dock, men vänta så ska ni få se, det gäller att trolla med knäna ;)

2009-10-03 | 21:40:10

Km imorn <33

Hallå =)

Jag orkar igentligen inte skriva men för att hlla er uppdaterade så ska jag tävla på Felix imorn, altså en KM tävling. Jag har inte ridit honom på typ jättelänge. för typ 1 t sedan...

Nu ska jag titta på tv så hejd  <3

//MIkaeLA

PS. min Å knapp är seg så om ni int efattar vad jag har sikrivit s pröva med att sätta in ett Å. =)

2009-10-02 | 18:18:23

Idol


Tove var lungt bäst  igår!

Vem tycker ni ska vinna idol ?

2009-10-01 | 21:38:25

ridning + gissa vad ? jo mera NO!!!

RIDNINGEN: GICK MEGA BRA!!! <3 Jag red DiegoRed och han gick iform i skritten hela tiden + att han gick i form lite i traven <3

Nu ska jag göra "finputsningen" på No - arbetet =) Jag är snart klar :D JIPPI

puss från mig
// MIKAELA